Cégünkről

Bemutatkozás

2010.05.27
2023.02.14

Cégünk (informatikai) egyéni vállalkozásként indult 1992-ben. 1998-ban elkezdtük az érmével működő, nagy igénybevételnek kitett Kioszkok fejlesztését, gyártását, üzemeltetését és forgalmazását. A jelenlegi vállalatot 1999 júniusában alapítottuk.

Tovább.... (kattintson)


Közel 10 éves gyártói tapasztalatunkkal, kiforrott és megbízható technológiáinkra alapozva 2007 májusában már szériában készültek az egyéb publikus felhasználású automaták (kioszkok) cégünknél. Internet terminál és Információs torony valamint elektronikus (digitális) plakát termékek szerepeltek elsőként nagy szériás gyártásainkban. Jelenleg a nagy igénybevételnek kitett és kritikus környezetben üzemelő, számítógéppel és/vagy mikrovezérlővel működtetett termékek fejlesztése, gyártása, javítása és üzemben tartása vált cégünk legfőbb profiljává.

Szeretjük a megoldhatatlannak tűnő kihívásokat, és nem adunk ki a kezünkből működésképtelen, nem tartós vagy konstrukcióhibás termékeket. Minden termékünkhöz zavartalanul biztosítjuk az alkatrészellátást és szerviz szolgáltatást a gyártást követő minimum 10 éves időtartamon keresztül.

Ha Ön nem szereti a kellemetlen meglepetéseket, és biztosan stabil, működőképes rendszerre van szüksége, és mindezt reális áron kívánja megvásárolni, akkor válasszon minket projektjei megvalósításához.