Információk

Gyakori kérdések termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban (GY.I.K.)

2010.05.30
2018.02.19

Bérbeadással, üzemeltetéssel kapcsolatos nyilatkozat:

Cégünk semmilyen konstrukcióban nem ad bérbe internet és információs terminálokat, zenegépeket, valamint nem üzemeltet vendéglátóhelyeken semmilyen érmével működő készüléket.

Cégünk nem azonos (és egyben elhatárolódik) az egyes magyarországi vendéglátóhelyeken talált terminálok Kiosksystems Ltd. England (feltehetőleg fiktív) gyártójával/üzemeltetőjével.

Ha a terminálra egyedi dekorációt vagy dizájnt akarok, mennyi a minimális rendelési mennyiség, milyen többletköltségekkel jár?

Egyedi dekoráció akár már egy darab esetén is kérhető. Amennyiben egyedi formaelképzelése van, azt már 8-10 darabos rendelés esetén teljesíteni tudjuk. A fém-kabineteket a RAL színskála bármely színében kérheti, a bútorlap-alapú terminál-házak színpalettája már korlátozottabb, de matricázással itt is széles variációs lehetőségek érhetők el.

Egyedi forma-elképzelés esetén a gyártási határidő kb. 20-40 munkanap, a termék bonyolultságától függően. Elkészítésükhöz a gyártási tervdokumentáció költsége kb. 300-600ezer Forint + ÁFA, amely egyszeri költségként jelentkezik.

A cégüknél megvásárolható terminálok milyen módon kapcsolhatók az internethez, számítógéphálózathoz?

Gyakorlatilag a ma ismert bármely kapcsolódási lehetőség alkalmazható.

Wi-Fi LAN kártya/USB Wi-FI stick, hagyományos hálózati kártya, GSM/3G/HSDPA mobil modem, routeren keresztül, kábeltelevíziós internetkapcsolat, ADSL kapcsolattal is használhatók.

Melyik fajta internetkapcsolat a legoptimálisabb? Milyen sebességű internetet rendeljek hozzá? Mi az ami nem javasolt?

A mostanában elérhető legolcsóbb árú ADSL vagy Kábeltelevíziós internet a legjobb, ADSL-nél egy router közbeiktatása javasolt ami a kapcsolatot életben tartja. A GPRS adatkapcsolat kellemetlenül lassú lehet, de más elérhető internet szolgáltatás hiányában ez is alkalmazható.

Eddigi üzemeltetési tapasztalataink alapján a követező sorrendet állapítottuk meg: 1. KábelTV internet, 2. ADSL + ROUTER, 3. ADSL, 4. 3/4G mobil net.,5. Mikrohullám, 6. GPRS,

A weboldalon szereplő termékeket megvásárolhatom központosított közbeszerzéssel is?

Igen, cégünk alvállalkozóként kapcsolatban áll több közbeszerzésben részt vevő kereskedővel. Várjuk további partnerek megkeresését is! Bővebb információért kérem hívja a 30/981-0079 telefonszámot.