Megoldások

Automata szolárium

2010.04.21
2022.06.09

Felügyelet nélküli központi fizető automata szolárium szalonok számára

Érmével, bankjeggyel és bankkártyával működő központi fizető automatával és bérlet opcióval.


Főbb jellemzők:
Az egyes szoláriumok képes leírása megtekinthető az automatákon a könnyebb választás elősegítéséhez.
Kijelezhető a csőcsere, a szoftver számolja a csövek üzemidejét is.

Nincs érmeelakadás, mint az előlapos érmeelfogadóknál. Ez jelentős üzemidő kieséstől és kellemetlenségtől kíméli meg az üzemeltetőt. Ezt egy speciális érmebedobó nyílással oldottuk meg.

A rendszer a későbbiekben tovább bővíthető akár mobil-applikációs vagy egyéb újszerű fizetési megoldással. A karbantartási szerződéssel rendelkezők minden új, szoftveres fejlesztést ingyen megkapnak!

A központi fizető automata ára alapból 1-6 szolárium vezérlését tartalmazza alapból. Ha az üzletben most csak 6 darabtól kevesebb van, akkor annak bővítése később csak egyetlen szerviz-kiszállást igényel az átállításhoz, további költsége nincsen.

A szoláriumvezérlő gyakorlatilag bárhonnan, interneten keresztül elérhető, így folyamatosan nyomon követhető a bevétel, az esetleges ügyfél-reklamáció is kezelhető, bármelyik szolárium indítható és leállítható távolból is.

Az átárazás, akciós árak beállítása is táv-eléréssel 1 perc alatt megoldható

A rendszer másik fő előnye, hogy ha később bevezetnék a NAV bekötési kötelezettséget, ezt a rendszert tudjuk bővíteni utólag is ezzel a funkcióval.

A bérlet rendszer működése modernebb, a mai kornak megfelelő technológián alapul: Ehhez a központi fizető automatára egy QR kód olvasó (2D vonalkódolvasó) kerül felszerelésre.
Ezzel a bérletrendszerrel elfelejtheti a személyes közreműködést a szolárium bérletek kezelésével kapcsolatban is. Az ügyfelek 100%-ban önkiszolgáló módon válthatják ki, és tölthetik fel bérletüket. A bérlettípusokat és árakat otthonról vagy a tengerparton egy napozóágyból, kényelmesen beállíthatja, módosíthatja, kezelheti.

A Bérlet első megváltása a következőképpen történik:
Az automata érintőképernyőjén kiválasztható a "bérlet kezelés"
itt választhat az ügyfél "1. bérlet regisztráció" vagy "2. bérlet feltöltés" között.
A regisztrációnál meg kell adnia az email címét, majd erre kap egy email cím megerősítő üzenet kérést a rendszertől.
A megerősítést követően kap még egy emailt, az egyedi QR kóddal, így már beléphet a "bérlet feltöltés" funkcióba, és készpénzzel vagy bankkártyával bármikor feltöltheti bérletét az előre meghatározott bérletcsomagokból.
Az azonosítás a mobiltelefon képernyőjéről beolvasott bérlet azonosító QR kóddal történik.
Bérlet rendszer esetén +1 fizetési mód jelenik meg a készpénzes és a bankkártyás mellett: "Fizetés bérlettel"
Jelenleg maximálisan 5-féle bérletcsomag regisztrálható a rendszerben, melyet a tulajdonos tetszőlegesen elnevezhet, perc-értékkel és árral elláthat.
Például:
Bérlet típusa: "Csoki test bérlet" - Ára: "5 000 Ft" - Tartalma: "55 perc"
Bérlet típusa: "Jusztse megyek strandra bérlet" - Ára: "10 000 Ft" - Tartalma: "120 perc"
Bérlet típusa: "Családi bérlet" - Ára: "20 000 Ft" - Tartalma: "245 perc"
és így tovább.....

A bérletes biztonságos beazonosítására lehetőség van a regisztráció során pin kód bekérésére is, hogy a vevő QR kódjának eltulajdonítását megakadályozhassuk. Ez ki/be kapcsolható opció, tehát a rendszer ezzel vagy enélkül tud üzemelni. Ha visszaélést tapasztal a szoli üzemeltetője akkor később is bekapcsolható a funkció Ilyenkor minden olyan ügyfélnek akinek nem volt PIN kódja, de élő bérlet regisztrációja van, egy alapértelmezett "123456" PIN kódot ad a rendszer. Aktív PIN kód esetén a "bérlet kezelés" menüben megjelenik a PIN kód csere funkció is, így az alapértelmezettet megváltoztathatja a vevő. PIN kód kérés utólagos aktivációja esetén rendszer PIN kód kérésnél javasolja a vevőnek a kód megváltoztatását, illetve közli az alapértelmezett kódot.

Ha van bankkártya elfogadás a bérlet funkció nem biztos, hogy szükséges, mert a fizetés úgy egyszerűbb, viszont a bérlettel lehet kedvezményrendszert kialakítani.

A rendszer elemei:

  • 15" érintőképernyős monitor
  • Bankjegy elfogadó
  • Érmeelfogadó
  • Bankkártya elfogadó
  • QR kód olvasó (bérlet rendszer esetén)
  • Központi szoláriumindító START gomb vezérlés (A vendég ezzel indíthatja el a szoláriumot miután levetkőzött)
  • Szolárium indító RELÉ-modul (A rendszer ezzel indítja és állítja le a szoláriumok csöveit)

Gyors megtérülés, hiszen egy alkalmazott bérét nézve 1 műszakban, alacsony bérek mellett is kb 4-6 hónap alatt megtérül, de a gép 0-24h dolgozik ami 3 műszak.


A vendégek sokkal jobban preferálják, mint a nyomógombos, nehezen bővíthető, elavult kinézetű automatát. Ahova a mi rendszerünk kerül telepítésre, oda várhatóan a vendégek egy része átszokik az üzembiztosabb és modernebb megoldáshoz.

Az automatára 1 év teljes körű helyszíni élettartam garanciát adunk ami további 2 évvel meghosszabbítható ha üzemeltetői szerződést kötünk rá.

Jöhet a kellemetlen meglepetés a konkurenciának?
Ehhez csak mielőbb meg kell rendelni az iSoliPay rendszert!